Filmfestivals

Assistent Producent Professionals – Nederlands Film Festival – Augustus 2021 – Oktober 2021

Dit festival jaar ben ik aan de slag gegaan met het professionals programma van het Nederlands Film Festival als Assistent producent. Samen met mijn collega hebben we meerdere masterclasses, talks en shows voorbereid voor het festival en tijdens het festival ervoor gezorgd dat deze goed verliepen. Tijdens het festival heb ik meerdere producties zelf mogen produceren, waar ik enorm trots op ben hoe het is verlopen.

Producer Professionals – Nederlands Film festival Utrecht – Juni 2022 – Oktober 2022

In 2022 mocht ik weer aan de slag bij het NFF. Deze keer als Producer Professionals. Ik hou mij bezig met de productie voor de programma’s. Daar valt onder de horeca: borrels, lunch en diner voor sprekers en partners op locatie, techniek: Ik vraag techniek aan en zorg dat de juiste content bij techniek beland, draaiboeken: ik maak de draaiboeken van alle programma’s en zorg dat die worden gevolgd op de dag zelf.

Vrijwilligerscoördinator – International Documentary Filmfestival Amsterdam – November 2021 – December 2021

In November ben ik gevraagd om in te vallen als vrijwilligerscoördinator bij IDFA omdat er iemand op het laatste moment uitviel. Ik ben 5 dagen voor het festival bijgesprongen om te helpen met de laatste voorbereidingen. Daarna hebben ik samen met mijn collega 12 dagen gewerkt tijdens het festival als vrijwilligerscoördinatoren. We hebben voor elke dag roosters gemaakt voor de vrijwilligers en elke dag vrijwilligers proberen te regelen omdat er veel uitvielen vanwege corona. Ondanks de beperkingen hebben we het toch weer voor elkaar gekregen om een mooi festival neer te zetten met de hulp van alle vrijwilligers. Enorm dankbaar voor deze kans.

Producer Talks – International Documentary Festival Amsterdam – oktober 2022 – oktober 2022

Dit jaar mag ik weer aan de slag bij IDFA. Deze keer als Producer Talks. Vergelijkende functie als Producer Professionals, maar dan op andere locatie met andere onderwerpen. Ik heb voor onder andere Carré een talk mogen produceren.

Theater

Creatief rondleider – Deventer schouwburg – april 2023 – heden

Ik doe tussen mijn werk door ook nog werk als creatief rondleider bij Deventer Schouwburg. Ik geef rondleidingen door het theater aan basis- en middelbare scholieren met daarop volgend een toepasselijke workshop. Ik vind het erg tof om kinderen en jongeren meer te leren over theater, wat van mijn eigen ervaringen mee te geven en te weten wat zij graag later willen doen en ze daarvoor te motiveren.

Organisatie masterclass filmmuziek – Orpheus Apeldoorn – Maart 2021 – Mei 2022

Theater Orpheus heeft een concept opgezet dat je als gastprogrammeur een evenement naar jouw keuze mag organiseren. Ook ik heb deze kans gekregen en ben nu druk bezig met een masterclass filmmuziek aan het organiseren. Deze masterclass vond plaats op vrijdag 13 mei. De masterclass werd gepresenteerd door filmcomponist Ivo Witteveen en de filmische stukken werden gespeeld door Dutch String Collective.

Films

Productieleider – Perceptie – mei 2023 – mei 2023

Ik heb de kans gekregen om als productieleider te werken voor de film Perceptie. Een super toffe ervaring erbij waar ik weer meer geleerd heb over film en het werken op een filmset.

Script Supervisor – Brief aan mijn vader – juni 2023 – juni 2023

Voor het eerst mogen werken als Script Supervisor. Ik heb gemerkt dat dit echt is wat ik graag doe en daarom ook wil voortzetten. Ik hield mij bezig met de continuïteit van de scenes en hield het verloop van de draaidagen bij.

Producent -Amantes film – Januari 2022 – Maart 2022

Dit jaar heb ik als producent gewerkt voor de korte film ‘Amantes’. Amantes is de film die bedacht en gemaakt is door Aurora Albin. Tijdens deze productie heb ik de film locatie geregeld, catering verzorgd en overnachting voor cast en crew. De film doet dit jaar mee aan de studentencompetitie van NFF.

Filmeducatie

Kwantitatief onderzoek scholen – Filmhub Zuid – Januari-Juli 2021

Bij Filmhub Zuid heb ik kwantitatief onderzoek gedaan met focus op het primair en voortgezet onderwijs in Brabant, Zeeland en Limburg. Tijdens dit onderzoek nam ik contact op met scholen om te kijken of ze al werken met filmeducatie, en zo niet of ze dan geïnteresseerd zijn om te gaan werken met filmeducatie. De resultaten van dit onderzoek heb ik teruggekoppeld naar Filmhub Zuid. Hun consulenten zullen dan contact opnemen met de geïnteresseerde scholen om het filmeducatie aanbod in hun regio te bespreken.